postimage-21

Det här är Food´n´Joy

Cateringfirman och eventbyrån Food´n´Joy startade 2007 och har med åren hittat och finslipat formen till en slimmad organisation med många aktiva samarbetspartners. Tillsammans med dem gör vi allt för att möta och helst överträffa våra kunders förväntningar.

Till Food’n’Joy kommer du då du vill ordna festligheter eller events i stor eller liten skala – vi koordinerar de krafter som behövs för att slutföra det uppdraget.

Hos oss får du en enda kontaktperson. På så sätt kan vi garantera att alla önskemål och behov uppfylls, utan mängder av telefonsamtal. Lägg ditt arrangemang i våra händer och du får engagemang, professionellt bemötande, kreativitet och trygghet tillbaka.

Vi är bra på service helt enkelt!

 

Food’n’Joy ägs av:

Marika “Mysan” Sundqvist. Mysan är spindeln i Food’n’Joy-nätet – den som svarar i telefonen och på e-posten. Hon är ekonom till utbildningen men har arbetat som projektledare under hela sitt yrkesverksamma liv. Mysan är energisk, positiv, ser möjligheter istället för hinder och är inte rädd att ta tag i de där sakerna som verkar vara på väg att gå snett.

Janina “Ninna” Lindström. Ninna övergav för några år sedan Stockholmslivet för att bli turistföretagare på Åland. Tillsammans med maken Pecka driver hon Degersands camping med restaurang, kafé och smakfull stugby mitt på Ålands bästa sandstrand. Ninna är en riktig fixare som löser eventuella problem med ett stort garv och en inbyggd känsla för service och god mat.

 

Våra viktigaste samarbetspartners:

 

Ålands Björntjänster

Jack Jansson är den som basar för köket på Röda Korsgården i Mariehamn. Här serverar han robust, ärlig lunch med modern touch men arrangerar också catering i samarbete med Food´n´Joy.

Läs mer om Ålands Björntjänster

 

Degersand

Mitt på Ålands längsta och bästa sandstrand finns Degersand Resort, en högkvalitativ camping- och stuganläggning med höga ambitioner i köket. I rymliga restaurang Q äter du närproducerat och i möjligaste mån ekologiskt – mat och bakverk som gör själen glad, och med utsikt över Ålands hav.

Läs mer om Degersand

Silverskär

Silverskär är så mycket mer än restaurang eller konferensanläggning eller hotell – Silverskär är ett fenomen. Den som bokar Silverskär får en helt egen ö till sitt förfogande, ett paradis i Ålands norra skärgård där maten hämtas ur naturens skafferi, i det egna växthuset eller hos lokala producenter.
Här erbjuds även boende i ombonad torparstil, i stockvillor eller i högklassiga hotellrum.

Läs mer om Silverskär

Johannas hembakta

I Johanna Strands bageri får brödet ta den tid det behöver – knådas noggrant, jäsa långsamt, vila före ugnen. ”Det går inte att hafsa omkring i ett bageri, då bränner man sig eller så blir brödet platt”, som hon säger själv. Från docksöta cupcakes till rustikt stenugnsbröd, Johanna låter sitt goda humör blandas med äkta åländskt smör och ekologiskt mjöl till delikatesser vi mer än gärna serverar hos Food’n’Joy.

Läs mer om Johannas hembakta