postimage-21

Det här är Food´n´Joy

Food´n´Joy startade 2007 som cateringfirma och eventbyrå och har med åren hittat och finslipat formen till en slimmad organisation med många aktiva samarbetspartners. Tillsammans med dem gör vi allt för att möta och helst överträffa våra kunders förväntningar.

Till Food’n’Joy kommer du då du vill ordna festligheter eller events i stor eller liten skala – vi koordinerar de krafter som behövs för att slutföra uppdraget.

Hos oss får du en enda kontaktperson – Marika ”Mysan” Sundqvist. På så sätt kan vi garantera att alla önskemål och behov uppfylls  utan mängder av telefonsamtal. Lägg ditt arrangemang i våra händer och du får engagemang, professionellt bemötande, kreativitet och trygghet tillbaka.

Vi är bra på service helt enkelt!

Food’n’Joy ägs av:

Marika “Mysan” Sundqvist. Mysan är spindeln i Food’n’Joy-nätet – den som svarar i telefonen och på e-posten. Hon är ekonom till utbildningen men har arbetat som projektledare under hela sitt yrkesverksamma liv. Mysan är energisk, positiv, ser möjligheter istället för hinder och är inte rädd att ta tag i de där sakerna som verkar vara på väg att gå snett.

Janina “Ninna” Lindström. Ninna övergav för några år sedan Stockholmslivet för att bli turistföretagare på Åland. Tillsammans med maken Pecka driver hon Degersands camping med restaurang, kafé och smakfull stugby mitt på Ålands bästa sandstrand. Ninna är en riktig fixare som löser eventuella problem med ett stort garv och en inbyggd känsla för service och god mat.

 

Våra viktigaste samarbetspartners:

Degersand

Mitt på Ålands längsta och bästa sandstrand finns Degersand Resort, en högkvalitativ camping- och stuganläggning med höga ambitioner i köket, där köksmästarparet Petri och Pia står för den goda maten. I rymliga restaurang Q äter du närproducerat och i möjligaste mån ekologiskt – mat och bakverk som gör själen glad, och med utsikt över Ålands hav.

Läs mer om Degersand

Silverskär

Silverskär är så mycket mer än restaurang eller konferensanläggning eller hotell – Silverskär är ett fenomen. Den som bokar Silverskär får en helt egen ö till sitt förfogande, ett paradis i Ålands norra skärgård där maten hämtas ur naturens skafferi, i det egna växthuset eller hos lokala producenter.
Här erbjuds även boende i ombonad torparstil, i stockvillor eller i högklassiga hotellrum.

Läs mer om Silverskär

Brödbiten

I Brödbitens bageri bakas allt bröd på traditionellt vis med ekologiskt mjöl som odlas på Överängs kvarn och smör och grädde från Ålandsmejeriet. Deras delikata tårtor och bakelser är smaksatta med ren frukt och kvalitetschoklad, här används inga färg- eller konserveringsämnen.

Läs mer om Brödbiten