postimage-342

Litteraturdagarna 2024

Mariehamns Litteraturdagar arrangeras den 21-24.3 och årets tema är ”Gränsland”.

I år är Food´n´Joy tillbaka i Café Läslustan inne på Mariehamns Stadsbibliotek, vilket vi är mycket glada för.  Vi kommer som vanligt att servera såväl sött som salt och givetvis finns publikens favoriter kokostosca och ciabatta med Degersands rökta laxröra med på menyn.

Programmet är som vanligt digert och många intressanta författare från såväl Åland som från våra grannar i såväl väst som öst besöker evenemanget, bl.a. Carina Karlsson, Karin Erlandsson, Lucas Hermans, Dilsa Semirbag-Sten, Kaj Korkea-aho,  Nilla Kjellsdotter, Bitte Westerlund, Philip Teir, Sofie Sarenbrandt och Carina Bergfeldt.

För fullständigt program och mera information, se www.litteraturdagarna.ax.