Cafe Läslustan på Litteraturdagarna den 21-25.3.2019

Den 21-25.3.2019 arrangeras Litteraturdagarna i Mariehamns Stadsbibilotek. Mariehamns Litteraturdagar är en av Nordens äldsta litteraturfestivaler och det är ett omtyckt forum för en öppen diskussion kring ett förvalt tema. Denna gång är temat Ensamhet. Från fredag till måndag kan besökarna ta del av samtal, uppläsningar, diskussioner och mingeltillfällen. Under helgen (fredag eftermiddag till och med söndag förmiddag) öppnar Food´n´Joy åter Café Läslustan i Mariehamns Stadsbibilotek. Här kommer vi att servera både salta och söta godsaker från bl.a. Johannas Hembakta, 60 North Bar och Resort Degersand. Litteraturfavoriterna Johannas fyllda ciabattor och Ninnas kokostosca finns självklart med i sortimentet.

Välkomna att titta in på ett författarsamtal och en kopp kaffe! Se www.litteraturdagarna.ax för mera information om program och biljetter.